onze

diensten

De Gooische Meiden

De Gooische Meiden beschikt over een selectief bestand van ruim 150 stijlvolle hostesses en hosts die inzetbaar zijn op ieder evenement. Onze hostesses laten altijd een onvergetelijke indruk achter en zorgen voor een persoonlijk, professioneel en warm ontvangst. De Gooische Meiden doen echter meer dan alleen hostessenwerk.

Doordat onze hostesses minimaal HBO+ zijn opgeleid kunnen zij optioneel fungeren als volwaardig extern commercieel personeel, zo kunnen zij naast hapjes en drankjes serveren ook leads genereren, salesgesprekken voeren en het boegbeeld zijn van uw organisatie op iedere beurs of event.

De Horeca Meiden

Naast ons exclusieve bestand beschikken wij ook over een groot bestand van horecamedewerkers. De Horeca Meiden zijn inzetbaar op verschillende evenementen, zoals concerten, festivals, een walking dinner, (bedrijfs)borrel, receptie of tijdens uw feestavond. Met een proactieve houding en een sprankelende glimlach zullen onze medewerkers ervoor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Bij De Horeca Meiden wordt het personeel geselecteerd op basis van hun kennis en ervaring. Of het nu gaat om het schenken van wijnen, tappen van bier of het uitserveren van borden, het is ons doel om uw gasten te voorzien van de beste service.

De Casting Meiden

Bent u opzoek naar het juiste gezicht voor uw organisatie? Of heeft u hulp nodig bij het onder de aandacht brengen van uw merk of product?

Onze modellen trekken niet alleen de aandacht met hun representatieve verschijning, maar zorgen met een proactieve houding en op vriendelijke wijze ervoor dat uw product of merk bij niemand zal ontgaan.

Daarnaast zijn onze (exclusieve) modellen inzetbaar voor commerciële fotografie, video en commercials.

De Gooische Meiden in Business

Wij weten hoe lastig het kan zijn om goed personeel te vinden, daarom maken wij graag deze voorselectie voor u. Doordat wij over een selectief bestand beschikken van hoogopgeleide, communicatieve kandidaten die wij door en door kennen, weten wij precies waar hun kwaliteiten liggen en kunnen wij een snelle en daarmee kostenbesparende plaatsing realiseren.

Onze medewerkers zijn beschikbaar op projectbasis of in vaste dienst voor banen met een commercieel of communicatief karakter. Hierbij valt te denken aan de functie van receptionist, secretaresse, PA, officemanager, sales/accountmanager of gastvrouw binnen uw bedrijf.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij zijn erg benieuwd naar uw wensen en denken graag met u mee. Neem eens vrijblijvend contact met ons op via info@degooischemeiden.nl.